Bewustzijn

Bewustzijn is een begin van zelfontwikkeling

We hebben verschillende soorten bewustzijn: het onbewuste en het onderbewuste. Beide zijn niet direct zichtbaar voor onszelf. 

Bewustzijn

Meestal dienen uitdagingen in ons leven om datgene wat onder de ijsberg zit zichtbaar te maken. Onze emoties fungeren hierbij als wegwijzers.

Met behulp van (zelf)bewustwording zorgen wij ervoor dat jij echt jezelf kan zijn...

Gelukkig

Wanneer we onszelf zijn en onze eigen kracht kennen, is het veel makkelijker om door duistere momenten van ons leven te gaan. Het zorgt ervoor dat we sneller kunnen transformeren wanneer we een moeilijk moment hebben.

Authentiek

Jezelf zijn, je unieke zelf! Leven vanuit de verbondenheid, vanuit je eigen bron, je eigen spirit. Je bent authentiek als je trouw bent aan je innerlijk, aan je morele principes en op een oprechte manier handelt.

Vrijheid

Leven vanuit ons hart geeft ons de vrijheid van het leven waarvoor jij hier bent op aarde. Helemaal jezelf kunnen zijn ten op zichte van de buitenwereld, het geeft je ongetwijfeld een innerlijke vrijheid.

Vertrouwen

Wanneer we onze krachten en angsten kennen kunnen we de moed ontwikkelen om steeds in vertrouwen te gaan staan. Zowel in onze lichte als in onze schaduwkant.

Kwaliteiten

Ieder mens is geboren met talenten, ons hartsverlangen wil dan ook dat. Je kwaliteiten zijn de tools die je hebt meegekregen om je zielsmissie te beleven.

(Zelf)liefde

Je eigenwaarden leren kennen is vaak noodzakelijk om vanuit kracht te leven. Dit geeft je vertrouwen om vanuit kwetsbaarheid je gevoel kenbaar te maken.

Rust

In ons leven is het belangrijk om me time en reload time te handhaven. Niet alleen voor onze fysieke gezondheid maar ook voor onze mentale gezondheid.

Bij jouw fundamenteel groeiproces staat altijd centraal

Ontwikkeling

Onze levenslijn van het leven is een groeiproces. We ontwikkelen hierdoor onze persoonlijkheid maar ook eveneens onze innerlijke spirit.

(Groei)traject

Gedurende heel ons leven krijgen we situaties voorgeschoteld waarin we een boodschap vinden die ons doet groeien.

Overwinning

We spreken van een overwinning wanneer we een succes ervaren in ons binnenste.

Impact

Het naar binnen keren geeft de mogelijkheid om je creatie proces vanuit een andere dementie te ervaren.

Ben jij klaar voor een eerste intakegesprek?