Je kunt de golven in zee niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen

Inzichten

De Natuurbron bekijkt je als individueel persoon, dat wil zeggen dat ieder een unieke begeleiding krijgt in zijn proces. Het is een begeleiding waarin je je eigen verantwoordelijkheid leert te nemen. Je ontdekt hierdoor hoe je de leider wordt van je eigen leven.

Wij bieden je inzichten op heel wat verschillende vlakken

Confrontatie

Aan de hand van je verhaal, gedrag die gekoppeld zijn aan je innerlijke pijnlijke stukken. Zal ik een spiegel voorhouden, waardoor de zelfconfrontatie je zal leiden tot inzicht in jezelf.

> Lees meer

(Zelf)bewustwording

In bewustwording nemen we een helicopterview over onszelf. Dit geeft de mogelijkheid om bewust te worden welke rol we spelen in de film van je eigen leven. En gedrag en welke reacties hebben wij ontwikkeld doorheen de jaren. Wanneer deze ons uit balans brengen mogen we op een liefde volle manier kijken naar

> Lees meer

Dankbaarheid

Dankbaarheid is een hogere vorm van energie, waardoor we meer in verbinding komen met ons hart.

> Lees meer

Kwetsbaarheid

Het uiten van je gevoel is in onze maatschappij niet zo evident. We hebben zelden of nooit deze veiligheid kunnen ervaren om hier open in te zijn. In mijn begeleiding gaan we opzoek welke tools je nodig hebt en op welke manier je expressie kan geven van je innerlijk gevoel. Wanneer we onze kwetsbaarheid durven te tonen geloven we in onze eigen kracht.

> Lees meer

Persoonlijkheid

Onze persoonlijkheid is vaak opgebouwd uit verschillende deelpersoonlijkheden. Via een oefening ‘de bus’ gaan we onze persoonlijkheden in kaart brengen. Bv. Wanneer zit de perfectionist aan het steur?

> Lees meer

​​Aanvaarding

Elke situatie die op ons pad komt is juist, we leren ons hiervoor open te stellen en de boodschappen tot groei te doorvoelen. We trekken nu eenmaal de dingen aan om te verdiepen en te verbreden.

> Lees meer

Verlangen

Om meer bewustzijn te creëren over onszelf is het handig om te weten waar onze verlangens en behoeftes zijn ontstaan. Vaak is dit gekoppeld aan een innerlijke gekwetst kind dat op een liefdevolle manier om aandacht vraagt.

> Lees meer

Verlangen

Om meer bewustzijn te creëren over onszelf is het handig om te weten waar onze verlangens en behoeftes zijn ontstaan. Vaak is dit gekoppeld aan een innerlijke gekwetst kind dat op een liefdevolle manier om aandacht vraagt.

> Lees meer

Luisteren

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem.

> Lees meer

Bij De natuurbron kan jij écht jezelf zijn

Gelukkig

Wanneer we onszelf zijn en de onze eigen kracht kennen. Is het veel makkelijker om door duistere momenten van ons leven te gaan. Het zorgt ervoor dat we sneller kunnen transformeren wanneer we in een moeilijk moment zitten.  

Authentiek

Jezelf zijn, je unieke zelf! Leven vanuit de verbondenheid, vanuit je eigen bron, je eigen spirit. Je bent authentiek als je trouw bent aan je innerlijk, aan je morele principes en op een oprechte manier handelt.

Vrijheid

Leven vanuit ons hart geeft ons de vrijheid van het leven waarvoor jij hier bent op aarde. Helemaal jezelf kunnen zijn ten op zichte van de buitenwereld, het geeft je ongetwijfeld een innerlijke vrijheid.

Vertrouwen

Wanneer we onze krachten en angsten kennen kunnen we de moed ontwikkelen om steeds in vertrouwen te gaan staan. Zowel in onze lichte als in onze schaduwkant.

Kwaliteiten

Ieder mens is geboren met talenten, ons hartsverlangen wil dan ook dat. Je kwaliteiten zijn de tools die je hebt meegekregen om je zielsmissie te beleven.

(Zelf)liefde

Je eigenwaarden leren kennen is vaak noodzakelijk om vanuit kracht te leven. Dit geeft je vertrouwen om vanuit kwetsbaarheid je gevoel kenbaar te maken.

Rust

In ons leven is het belangrijk om me time en reload time te handhaven. Niet alleen voor onze fysieke gezondheid maar ook voor onze mentale gezondheid.

Bij jouw fundamenteel groeiproces staat altijd centraal

Ontwikkeling

Ons levenslijn van het leven is een groeiproces. We ontwikkelen hierdoor onze persoonlijkheid maar ook eveneens onze innerlijke spirit. Wanneer we niet luisteren naar onze innerlijke spirit zal het universum ons de nodige signalen geven. Om ons ervan bewust te maken dat deze aanwezig is in ieder van ons.

(Groei)traject

Gedurende heel ons leven krijgen we situaties voorgeschoteld waarin we een boodschap vinden die ons doet groeien. Groeien wil zeggen dat bepaalde blokkade uit ons systeem gaan en ons meer bevrijden in onszelf zijn tot in de essentie.

Overwinning

We spreken van een overwinning wanneer we een innerlijk succes ervaren. Het is een gevoel van vreugde en voldoening wanneer we de vruchten plukken van wat ons hart begeert. Onze talenten zijn de tools die we gebruiken om deze successen te manifesteren.

Impact

Het woord 'impact' klinkt vaak groots en gegeven, maar het is de intentie die eraan gekoppeld is die echt telt. Wanneer we onze bezieling laten stromen, maken we zonder het te beseffen een verschil. Het is onze verantwoordelijkheid om de kleuren van ons puzzelstukje te laten zien, zodat het bijdraagt aan het geheel van de grote puzzel.

Ben jij klaar voor een eerste intakegesprek?

Bij De natuurbron geven we je meer dan enkel en alleen deze waardevolle inzichten

Echt jezelf zijn
Fundamenteel groeiproces