kwetsbaar

Kwetsbaarheid een openheid naar authentieke kracht

Vaak bestaat er angst of schaamte om onze kwetsbaarheid te tonen. Deze openheid is de weg naar ons authentieke zelve.

Kwetsbaarheid

We hebben nooit geleerd om onze emoties te tonen of hoe wij met de emoties van een ander moeten omgaan. Vaak voelen wij een weerstand om deze te tonen.

We hebben dit als kind ontleert door onze opvoeders. Deze openheid van het tonen van emoties werd aanzien als een ‘zwakke positie. Deze gevoeligheid voor de invloeden van buitenaf kan je onzeker maken. Maar in een diepere laag van deze openheid ontdekken ons ware zelf.

Kwetsbaarheid durven voelen wijst op een openheid naar jezelf en vallen de maskers af die je doorheen je leven hebt leren dragen. Een masker die we dragen vooral uit angst en onzekerheid.

Het is een startpunt van oprecht leven!

Met behulp van kwetsbaarheid zorgen wij ervoor dat jij echt jezelf kan zijn...

Gelukkig

Wanneer we onszelf zijn en onze eigen kracht kennen, is het veel makkelijker om door duistere momenten van ons leven te gaan. Het zorgt ervoor dat we sneller kunnen transformeren wanneer we een moeilijk moment hebben.

Authentiek

Jezelf zijn, je unieke zelf! Leven vanuit de verbondenheid, vanuit je eigen bron, je eigen spirit. Je bent authentiek als je trouw bent aan je innerlijk, aan je morele principes en op een oprechte manier handelt.

Vrijheid

Leven vanuit ons hart geeft ons de vrijheid van het leven waarvoor jij hier bent op aarde. Helemaal jezelf kunnen zijn ten op zichte van de buitenwereld, het geeft je ongetwijfeld een innerlijke vrijheid.

Vertrouwen

Wanneer we onze krachten en angsten kennen kunnen we de moed ontwikkelen om steeds in vertrouwen te gaan staan. Zowel in onze lichte als in onze schaduwkant.

Kwaliteiten

Ieder mens is geboren met talenten, ons hartsverlangen wil dan ook dat. Je kwaliteiten zijn de tools die je hebt meegekregen om je zielsmissie te beleven.

(Zelf)liefde

Je eigenwaarden leren kennen is vaak noodzakelijk om vanuit kracht te leven. Dit geeft je vertrouwen om vanuit kwetsbaarheid je gevoel kenbaar te maken.

Rust

In ons leven is het belangrijk om me time en reload time te handhaven. Niet alleen voor onze fysieke gezondheid maar ook voor onze mentale gezondheid.

Bij jouw fundamenteel groeiproces staat altijd centraal

Ontwikkeling

Onze levenslijn van het leven is een groeiproces. We ontwikkelen hierdoor onze persoonlijkheid maar ook eveneens onze innerlijke spirit.

(Groei)traject

Gedurende heel ons leven krijgen we situaties voorgeschoteld waarin we een boodschap vinden die ons doet groeien.

Overwinning

We spreken van een overwinning wanneer we een succes ervaren in ons binnenste.

Impact

Het naar binnen keren geeft de mogelijkheid om je creatie proces vanuit een andere dementie te ervaren.

Ben jij klaar voor een eerste intakegesprek?