Impact

Impact

Op de top van de berg kunnen we ons vooral focussen op onszelf. Het naar binnen keren geeft de mogelijkheid om je creatie proces vanuit een andere dementie te ervaren. Je hebt geleerd om de leiderschap te nemen over je leven en je kan het nu volledig je levensenergie benutten.

Bij de natuurbron kan jij écht jezelf zijn

Gelukkig

Wanneer we onszelf zijn en de onze eigen kracht kennen. Is het veel makkelijker om door duistere momenten van ons leven te gaan. Het zorgt ervoor dat we sneller kunnen transformeren wanneer we in een moeilijk moment zitten.

> Lees meer

Authentiek

Jezelf zijn, je unieke zelf! Leven vanuit de verbondenheid vanuit je eigen bron, je eigen spirit.

> Lees meer

Vrijheid

Leven vanuit ons hart geeft ons de vrijheid van het leven waarvoor jij hier bent op aarde.

> Lees meer

Vertrouwen

Wanneer we onze krachten en angsten kennen kunnen we de moed ontwikkelen om steeds in vertrouwen te gaan staan. Zowel in onze lichte als in onze schaduwkant.

> Lees meer

Kwaliteiten

Ieder mens is geboren met talenten, ons hartsverlangen wil dan ook dat.

> Lees meer

​​(zelf)liefde

Je eigenwaarden leren kennen is vaak noodzakelijk om vanuit kracht te leven. Dit geeft je vertrouwen om vanuit kwetsbaarheid je gevoel kenbaar te maken.

> Lees meer

Rust

In ons leven is het belangrijk om me time en reload time te handhaven. Zowel voor onze fysieke gezondheid, als voor onze mentale gezondheid.

> Lees meer

Wij bieden je inzichten op heel wat verschillende vlakken...

Confrontatie

Aan de hand van je verhaal, gedrag die gekoppeld zijn aan je innerlijke pijnlijke stukken. Zal ik een spiegel voorhouden, waardoor de zelfconfrontatie je zal leiden tot inzicht in jezelf.

(zelf)bewustwording

In bewustwording nemen we een helicopterview over onszelf. Dit geeft de mogelijkheid om bewust te worden welke rol we spelen in de film van je eigen leven.

Dankbaarheid

Dankbaarheid is een hogere vorm van energie, waardoor we meer in verbinding komen met ons hart. Dankbaarheid vertelt je dat je bent gevoed in wat je werkelijk nodig had.

kwetsbaarheid

Het uiten van je gevoel is in onze maatschappij niet zo evident. Wanneer we onze kwetsbaarheid durven te tonen, geloven we in onze eigen kracht.

Persoonlijkheid

Onze persoonlijkheid is vaak opgebouwd uit verschillende deelpersoonlijkheden. Het is de kunst om te gaan voelen vanwaar ons denken komt, en hoe onze reactie hieruit voortvloeien.

aanvaarding

Elke situatie die op ons pad komt is juist, we leren ons hiervoor open te stellen en de boodschappen tot groei te doorvoelen. Aanvaarden gaat gepaard met een proces van acceptatie.

verlangen

In ons leven is het belangrijk om me-time en reload-time te handhaven. Zowel voor onze fysieke gezondheid, als voor onze mentale gezondheid. Maar wat wil dit verlangen ons vertellen?

Luisteren

Wanneer we goed leren luisteren is het makkelijker om af te stemmen met ons innerlijk gevoel. Resoneert de informatie die wij ontvangen wel met hetgeen wat wij voelen?

Bij jouw fundamenteel groeiproces staat altijd centraal

Ontwikkeling

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

(Groei)traject

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Overwinning

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Impact

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Ben jij klaar voor een eerste intakegesprek?