Persoonlijkheid

Persoonlijkheid is onze identiteit met verschillende eigenschappen dat ons uniek maakt

Om onze persoonlijkheid te leren kennen dienen we ook naar alle aspecten te kijken die in onszelf. Zowel de aangename als onaangename kanten.

persoonlijkheid

Onze persoonlijkheid bestaat uit een denken, een ego, een karakter, ….
Het is de kunst om te gaan voelen vanwaar ons denken komt, en hoe onze reactie hieruit voortvloeien.

Wanneer maken we keuzes vanuit ons denken? Is het noodzakelijk om te gaan doorvoelen welke invloed dit heeft op onze gemoedstoestand.. Wanneer het niet in relatie staat met de essentie van onszelf zal je een innerlijke conflict opmerken.

Met behulp van persoonlijkheid zorgen wij ervoor dat jij echt jezelf kan zijn...

Gelukkig

Wanneer we onszelf zijn en onze eigen kracht kennen, is het veel makkelijker om door duistere momenten van ons leven te gaan. Het zorgt ervoor dat we sneller kunnen transformeren wanneer we een moeilijk moment hebben.

Authentiek

Jezelf zijn, je unieke zelf! Leven vanuit de verbondenheid, vanuit je eigen bron, je eigen spirit. Je bent authentiek als je trouw bent aan je innerlijk, aan je morele principes en op een oprechte manier handelt.

Vrijheid

Leven vanuit ons hart geeft ons de vrijheid van het leven waarvoor jij hier bent op aarde. Helemaal jezelf kunnen zijn ten op zichte van de buitenwereld, het geeft je ongetwijfeld een innerlijke vrijheid.

Vertrouwen

Wanneer we onze krachten en angsten kennen kunnen we de moed ontwikkelen om steeds in vertrouwen te gaan staan. Zowel in onze lichte als in onze schaduwkant.

Kwaliteiten

Ieder mens is geboren met talenten, ons hartsverlangen wil dan ook dat. Je kwaliteiten zijn de tools die je hebt meegekregen om je zielsmissie te beleven.

(Zelf)liefde

Je eigenwaarden leren kennen is vaak noodzakelijk om vanuit kracht te leven. Dit geeft je vertrouwen om vanuit kwetsbaarheid je gevoel kenbaar te maken.

Rust

In ons leven is het belangrijk om me time en reload time te handhaven. Niet alleen voor onze fysieke gezondheid maar ook voor onze mentale gezondheid.

Bij jouw fundamenteel groeiproces staat altijd centraal

Ontwikkeling

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

(Groei)traject

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Overwinning

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Impact

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen.

Ben jij klaar voor een eerste intakegesprek?