Jurgen Bex, welzijnscoach

Jurgen Bex

Als nieuwetijdskind werd ik geboren in de jaren tachtig. Om mijn missie te volbrengen werd ik al van jongs af aan in de duisternis geplaatst, die mij de nodige uitdagingen in het leven hebben bezorgd.

Dit gaf mij de mogelijkheid om als een padvinder op zoek te gaan naar de juiste weg in mijn leven. Het licht en de kracht in mezelf ontdekken. Het was een weg die mij ook antwoorden gaven: ‘dat natuurlijke verbondenheid essentieel is voor de mens.’ Iets wat we verleerd zijn, maar totaal niet naast ons neer kunnen leggen. Vanuit deze ervaring kan ik jullie inspireren om je eigen antwoorden te vinden die resoneren in jullie zoektocht.

walk your talk

Ik ben in mijn zoektocht in 2008 afgestudeerd als gezondheidstherapeut/gezondheidsconsulent. Een opleiding die mij een brede kijk geeft over de natuurlijke complementaire gezondheid. Deze heb ik aangevuld met orthomoleculaire geneeskunde en evolutie psychologie. De extra circulaire aanvullingen bestaan vooral uit innerlijke werk. Het ontdekken van je gekwetste kind, je innerlijke blokkades, de constructie die je hebt ontwikkeld en de weg naar je authentieke zelf. Terug connectie maken met je innerlijke bron en de rode draad in je leven bepalen. De keuze die ik maak om een opleiding te volgen is steeds vanuit een innerlijke vraag of behoefte. Ik vind het vooral belangrijk om zelf in het proces te gaan tijdens een opleiding vooraleer ik deze uitdraag. De zin: WALK YOUR TALK is een belangrijk begrip om puur met deze materie om te gaan.

Bij de natuurbron bieden we jou ...

Inzichten zijn een middel om jou een andere kijk op de zaak of gebeurtenis te geven. De buitenwereld is als een soort spiegel waarop wij reageren. Maar welke boodschap deze spiegel bij zich meedraagt is niet altijd even duidelijk.

A.d.h.v een levenslijn kunnen wij de rode draad van je leven zichtbaar maken. Deze rode draad geeft je de mogelijkheid om te vertrouwen dat alles wat op je pad komt goed is voor je eigen ontwikkeling. Zo kom je te weten waarvoor je bent geboren en wat je hiervoor nodig hebt.
In onszelf zit een diep brandend verlangen dat vraagt om aanwezig te kunnen zijn. In je opvoedkundige omgeving is er weinig tot geen aandacht geschonken om dit vuur tot zijn recht te laten komen. Vandaar trek je signalen aan vanuit de buitenwereld. Hoe ga je hiermee om?
Op de top van de berg kunnen we ons vooral focussen op onszelf. Het naar binnen keren geeft de mogelijkheid om je creatie proces vanuit een andere dementie te ervaren. Je hebt geleerd om de leiderschap te nemen over je leven en je kan het nu volledig je levensenergie benutten.

Ben jij klaar voor een eerste intakegesprek?