Aanpak / werkwijze de natuurbron

Onze Aanpak

In eerste fase wordt er steeds een intakegesprek afgenomen. In dit gesprek gaan we de puzzelstukjes verzamelen waaruit we een aantal prioriteiten uit kunnen bepalen. Deze prioriteiten vragen aandacht op dat moment en zullen in een begeleidingsplan gegoten worden. In dit plan gaan we in samenspraak opzoek naar de tools die je nodig hebt om je zoektocht verder te zetten. Die je zowel fysieke, mentale als emotioneel kunnen ondersteunen.

Onze aanpak

Begeleiding: In een gesprek halen we de info naar boven die op dat moment belangrijk is voor jou. A.d.h.v. deze info kunnen we het onbewuste en onderbewuste naar boven halen. Daarna ondernemen we stappen in een begeleidingstraject om je gekwetste kind te omarmen. Om je emotionele blokkades aan te pakken. En uiteindelijk naar de authentieke persoon te komen die je bent.

Kindertolk: Ouders kunnen bij mij terecht met hun vraag over hun kind. ik vertaal dan het gedrag of de klachten van het kind. Dit is een liefdevol, rakend en methodische wijze. Doorgaans is de vraag iets wat zijzelf niet kunnen zien (blinde vlek).

Bloesemremedies: Een belangrijk onderdeel van het genezingsproces is de bewustwording waarom je voor een bepaalde remedie kiest. De remedies duwen je in een positieve richting van bewustwording. Maar bachbloesems zijn geen tovermiddel, meer het zorgt ervoor dat de weg geëffend wordt om zodoende de stappen te zetten naar je ware IK.

Bij de natuurbron bieden we jou ...

Inzichten zijn een middel om jou een andere kijk op de zaak of gebeurtenis te geven. De buitenwereld is als een soort spiegel waarop wij reageren. Maar welke boodschap deze spiegel bij zich meedraagt is niet altijd even duidelijk.
A.d.h.v een levenslijn kunnen wij de rode draad van je leven zichtbaar maken. Deze rode draad geeft je de mogelijkheid om te vertrouwen dat alles wat op je pad komt goed is voor je eigen ontwikkeling. Zo kom je te weten waarvoor je bent geboren en wat je hiervoor nodig hebt.
In onszelf zit een diep brandend verlangen dat vraagt om aanwezig te kunnen zijn. In je opvoedkundige omgeving is er weinig tot geen aandacht geschonken om dit vuur tot zijn recht te laten komen. Vandaar trek je signalen aan vanuit de buitenwereld. Hoe ga je hiermee om?
Op de top van de berg kunnen we ons vooral focussen op onszelf. Het naar binnen keren geeft de mogelijkheid om je creatie proces vanuit een andere dementie te ervaren. Je hebt geleerd om de leiderschap te nemen over je leven en je kan het nu volledig je levensenergie benutten.

Ben jij klaar voor een eerste intakegesprek?