Testimonials

Testimonials

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken.
Wat me vooral aansprak was de uiteenzetting dat een mens is als een boom. Op deze manier uitgelegd was echt binnenkomen.
Het belang van goede aarding en de manieren waarop je dit kan verbeteren heeft me ook enkele tips rijker gemaakt. Als je nee zegt tegen een ander, zeg je ja tegen jezelf. Super, om zo te horen zeggen. Je mag voor jezelf kiezen! Zo had ik het nog niet bekeken, maar is wel zo!
A.B.
Wat me vooral aansprak was de uiteenzetting dat een mens is als een boom. Op deze manier uitgelegd was echt binnenkomen. Het belang van goede aarding en de manieren waarop je dit kan verbeteren heeft me ook enkele tips rijker gemaakt. Als je nee zegt tegen een ander, zeg je ja tegen jezelf 🙂 Super, om zo te horen zeggen. Je mag voor jezelf kiezen ! --> zo had ik het nog niet bekeken, maar is wel zo !!! Met deze nog, dikke merci 😉
F.P.
Ik heb Jurgen leren kennen via het Carl Van de Velde Instituut waar we een jaar lang dezelfde opleiding volgde. Dankzij het advies van Jurgen ben ik gezonder gaan leven en heeft hij mij ook verder geholpen om mij te begeleiden naar een gezonder leven.
E.V.
Jurgen heeft oog voor het heel plaatje, en voelt je zeer goed aan.
Previous slide
Next slide

Ben jij klaar voor een eerste intakegesprek?