Wie is Jurgen bex?

Naturopaat Jurgen Bex (H1)

Als hoog sensitief persoon heb ik een lange weg afgelegd om mezelf terug te vinden. We leven in een maatschappij waar we vooral in een prestatie status worden geduwd. Hoe ga je hier als hoog gevoelig persoon mee om? En hoe kan je je hier thuis voelen? Zeker als je als vreemde eend geen plaats in het nest kreeg.

In deze zoektocht zonder besef, zonder enige tools te kennen ben ik met mijn beide voeten volledig in het duister gestapt. Gevoelens van angst, onzekerheid, vermoeidheid, eenzaamheid en gebrek aan levenslust staken de kop op. Want ik voerde een gevoelsmatige strijd om erbij te horen.

De kracht in mezelf was: mij terugtrekken en opladen in de natuur. Ik werd een natuurlijke observator van de mens en zijn biotoop, die ik begon te bestuderen. Met een doorgrondende waarom vraag! Waarom hebben we faalangst of een gebrek aan zelfvertrouwen en wat kan ik ermee doen? De duisternis waarin ik stond gaf niet enkel emotionele klachten, maar ook fysieke klachten.

Door mijn sterke band met de natuur besefte ik vrij snel dat natuurlijke voeding en kruiden een zeer essentiële basis is van onze gezondheid. De fysieke klachten die ik had kon ik linken aan mijn onrustig gevoelsleven.

Met deze psychosomatische inzichten kon ik mijzelf beter ontwikkelen en bevrijden. De weg naar herbronning waarin ik volop kan genieten van mijn levensenergie. Ik heb hier het nut van mijn talenten en mijn natuurlijke persoonlijkheid leren ontdekken. Zodat ik niet meer overgevoelig ben voor prikkels.

 

Ervaringsdeskundige

In mijn zoektocht naar de vraag: wie ben ik? Heb ik verschillende puzzelstukjes verzameld. En ben ik vooral in de beleving en ervaring gedoken. Deze ervaring geeft mij de mogelijkheid om u de weg te tonen. Waarin je je eigen tools kan ontwikkelen voor een transformatie naar je echte zelve.

Ben jij klaar voor een eerste intakegesprek?

Ontdek meer over de natuurbron